Bostäderna

  • Bostadsrätter
  • Falun
  • Västra Falun

Inget är som att komma hem!

Bostäderna i Hyttbäcken utmärks av generösa glas­partier som skapar ljus och luftighet samt genomtänkt in­redning med fina materialval som har den skandinaviska känslan i fokus.

Lillskär uppför på fastigheten Västra Falun 8 i centrala Falun, ett flerfamiljshus om fem våningar, ritat av Mondo arkitekter. Flerfamiljshuset, som är beläget på Engelbrektsgatan, nära till Faluån och Stora torget, kommer att omfatta 42 stycken bostadsrätter och lägenhetsstorlekar om 1 – 4 rum och kök från.

Terrasser, balkonger & takhöjd Hyttbäckens lägenheter får terrass, balkong eller uteplats i varierande storlek. På många bostäder finns även inglasade balkonger.

Genomgående är lägenheterna ljusa, sobra och lätt­möblerade. Redan i grundutförandet är de väl utrustade med noga utvald interiör. Väggar målas vita och golvet är trestavsparkett av mattlackad, vitpigmenterad ek. För­varingslösningar utförs bl.a. med skjutdörrsgarderober vilket tillvaratar utrymme och rumshöjd.

Badrummen är helkaklade med vägghängt porslin. Elkomfortvärme i golv samt eluppvärmd handdukstork (en per lgh). De större våtrummen har plats för badkar och är utrustade med tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk (I mindre lägenheter kombimaskin – se bofakta).

Köken har en stilren och neutral bas med vita luckor samt djupa utdragslådor med mjukstängning. Integrerad diskmaskin, induktionshäll och rostfria vitvaror.

Bekvämlighet Samtliga lägenheter nås via hiss och är tillgängliga för att klara de krav våra olika förutsättningar i livet ger oss. Respektive lägenhet har tillgång till eget förråd, gemensamt cykelförråd samt utrymmen för barnvagnar och rullatorer.

Stilval Utöver standardutförandet kommer du som köpare till en lägenhet i Brf Hyttbäcken kunna påverka interiören genom flera tillval, såsom val av köksluckor, stänkskydd, bänkskivor mm. Ett tillfälle för dig som köpare att sätta din egen prägel på ditt framtida drömboende!

VAD MER INGÅR?

  • Tillgång till parkering i garage
  • Helkaklade badrum med elkomfortvärme, vägghängt porslin samt dolda rördragningar
  • Fina materialval redan i grundutförande

Bilder & Filmklipp