Inredningen börjar komma på plats i bostäderna!

I veckan besökte jag byggplatsen i Falun för att börja stämma av montering av material och tillval i lägenheterna. Det är så roligt när allt börjar komma på plats och vi kan ana hur slutresultatet kommer bli. Resan från ritning till färdigt hem är lång och inbegriper många arbetsmoment. Inom ett par månader kommer detta bli 42 nya hem som fylls av liv och rörelse!

Här kommer lite bilder från besöket:

Utvändigt påbörjas inom kort fasadarbeten men redan nu anar vi hur fint huset kommer smälta in här i hörnet av Gruvgatan och Engelbrektsgatan.

I lägenheterna har det nu börjat monteras kök. Här ser vi standardköket i en 1 rok, med vita stommar och luckor från HTH Kök tillsammans med vitt kakel i förband från Centro Kakel. Här har köparen gjort tillval för en laminatskiva i kulören “Ljus Struktur”.

I badrum har plattsättningen påbörjats i flera lägenheter och inom kort påbörjas montering av inredning här. Det här badrummet har standardutförande med vita, kaklade väggar samt klinker i ljusgrå Kustgranit från Centro Kakel. Här blir det dusch, duschväggar, vägghängd wc och kommod med handfat samt en spegel ovanför en avställningsyta i stenkomposit.

Här ser vi ett mindre sovrum med helglasad dörr som leder ut till balkongen. Golvet i vitlaserad parkett är väl täckt och väggarna är vitmålade. Här ser du också andra val av väggfärg som en köpare har gjort; ett sovrum med kulör Comfort Grey och en hall med kulör St Pauls Blue. Supersnyggt!